Ahogyan a víz tükrözi az arcot

Az Osonó Színházműhely darabja fiatalokról szól nem csak fiataloknak.

A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadása dokumentarista jellegű, amelynek kiindulópontját a fiatalok személyes történetei, illetve az azokból született szövegkönyv képezi, így a fiatalokat érintő társadalmi és szociális problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe, megmutatva arcaikat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

Az előadás előzetese:

A társulatról:

Az Osonó Színházműhely egy olyan független, alternatív színházi kezdeményezés, amely a létrejövő előadásokon túl párbeszédre törekszik a közönséggel annak érdekében, hogy inspirációt adjon, hogy felelős és kreatív emberként keressék meg helyüket a társadalomban. A színházi, oktatási és szociális projekteken keresztül az Osonó intenzív élményt biztosít a résztvevők számára, hogy saját önismeretük és másokkal való kapcsolataik fejlesztését elősegítse. A független társulat célja, hogy korunk mindennapi történéseit felismerje, és művészi alkotássá formálva alternatív megoldásokat keressen.

A társulat 2016-ban az Európai Parlament értékelése által a Nemzeti Ifjúsági Nagy Károly-díj győztese lett, 2015-ben Regisztrált Tehetségponttá vált, és 2012-ben a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Csokonai Vitéz Mihály közösségi díját vehette át.

Az Osonó Színházműhelyről bővebben az osono.ro weboldalon lehet olvasni.

Az előadásról itt lehet többet megtudni: https://www.osono.ro/past-productions

A társulattal kapcsolatos összes videó itt tekinthető meg: https://www.osono.ro/videok