Anna and the Barbies koncert

2016-ban az egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte a már szinte családdá vált rajongói közönsége.  Ennek fejében a zenekar mindenét odaadva több mint tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.

Az Anna & the Barbies zenekart 2004 őszén, Budapesten alapította a két testvér, Pásztor Anna és Pásztor Sámuel. A megfelelő zenésztársak megtalálását követően rövid, 2-3 hónapos próbaidőszak után belevetették magukat a pesti klubélet sűrűjébe. A fellépést követően felfigyelt a csapatra egy angol menedzser, akinek segítségével 2005 tavaszán megjelent az Anna & the Barbies első, Passionfruit című angol nyelvű lemeze.

A zenekar  öt tagja (Pásztor Anna – ének, Pásztor Sámuel – zene, ének, Hernádi Dávid – basszusgitár, Vághy Tamás – billentyű, Bubnó Márton – dobok) tíz év után szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált.  Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően is életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall-erősítők tették indokolttá a fesztiválok nagyszínpadjain.

Honlap: http://annaandthebarbies.hu

Facebook oldal: www.facebook.com/annaandthebarbies