Discuție liberă – Interviul de angajare

Sămbătă, 25 August de la ora 14:00, vă invităm să participați la o discuție liberă pe tema: Interviul de angajare în IT, unde vom urmări răspunsul la întrebări precum:
.::. Ce urmărește un angajator în primul interviu?
.::. Care sunt criteriile de descalificare?
.::. Cum poți să ai o performanță foarte bună în interviu?

“Human Approach”- ul pe care îl valorizăm în fiecare zi în munca noastră, depășește pereții biroului nostru, iar anul acesta echipa noastră va fi prezentă în cadrul Zilelor Culturale Maghiare, atât pentru a discuta despre oportunitățile profesionale pe care le avem, cât și pentru a oferi o experiență practică a ceea ce înseamnă procesul de angajare.

Ne adresăm deopotrivă, tinerilor absolvenți care acum își pun bazele unei cariere în IT și seniorilor cu mulți ani de experiență care sunt interesați să afle ce este nou și atractiv pe piață.
În fiecare zi, de joi până duminică, vom fi prezenți pe Blvd. Eroilor cu activități, discuții, cupcakes și multă energie să răspundem la întrebări, să abordăm subiecte interesante, să facem schimb de păreri.

Zilnic, susținem zeci de discuții telefonice cu programatorii din Cluj și ne dorim ca prin prezența noastră la Zilele Culturale Maghiare să facilităm și cunoașterea în persoană. Știm cât e de importantă interacțiunea personală și cât de mult contează pentru o relație de încredere. Vă așteptăm în perioada 23-26 August pe Blvd. Eroilor, la standul nostru, să ne cunoaștem și să discutăm despre munca pe care noi o derulăm zi de zi și joburile pe care le avem deschise pentru piața de IT.