Secvențe de pe strada unde bate inima festivalului

Coșuri împletite. Rucsaci de pânză pictați manual. Mături. Linguri de lemn. Vaze negre de lut. Covoare țestute manual. Șosete tricotate de lână.  Fețe de masă brodate. Cutiuțe de lemn pictate. Sticle îmbrăcate. Kúrtos. Langoșe cu cașcaval. Porumb fiert. Clătite. Sucuri naturale. Plante ornamentale. Plăcintă întinsă de Turnu. Păpușele din pâslă. Bijuterii din lemn. Fuste buclate. Papuci de casa din blană. Rochii de in.

Genți și tricouri brodate. Oale din ceamică. Viniluri. Lebede albe din gips. Bastoane cu cap de bronz. Mojare vechi. Aparate de fotografiat cu burduf. Cântare vintage. Pahare de cristal vechi. Lupe. Monezi. Mașinuțe. Abțibilduri. Tablouri cu peisaje. Brelocuri. Cuier de lemn. Lei din bronz. Marionete. Zacuști. Sirop din muguri de pin. Praf de ciuperci. Sirop de soc. Sirop de afine. Sirop de mure. Usturoi. Usturoi murat. Dulceață de usturoi. Pastă de usturoi. Tablouri din mecanisme de ceas. Broderii cu mărgele. Păpuși din margele. Brăcinare și curele. Cojoace. Veste din blană.

Borsete colorate. Sirop din cireșe de pădure. Turtă dulce. Inele din sârmă. Săpun din lână. Zâne pe leagăn. Cercei geometrici. Pisici-cană din ceramică. Gem de caise. Gem de coacăze negre. Gem de mure. Broșe din mărgele. Plante aromatice. Lavandă. Căciuli de samsari. Portofele din piele. Pălării din pai. Vase de lut din Corund. Lumânări parfumate. Miere de albine. Săbii din lemn. Cărți de colorat. Tablouri din hârtie făcută manual. Înghețată. Ghivece cu ardei iute. Veioze stil Tiffany.

Părinți. Copii. Bunici. Prieteni. Familie.

Lumină. Zâmbete. Dragoste. Libertate.

 

 

Distribuie:

Leave a Reply