Aplicație Mobilă

Aplicație Mobilă Zilele Culturale Maghiare din Cluj

Folosirea aplicației este cea mai eficientă metodă de a afla informații despre programul divers și plin de culoare al Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, care a ajuns la a zecea ediție. Găsiți ușor și rapid într-un singur loc tot ce merită știut despre evenimente.

 

Descărcare aplicație:

app_store

 

 

google_play_store

 

 


 

Program

Cei interesați pot alege pe bunul plac din gama diversă de evenimente din acest an. Programul apare listat pe zile, iar căutarea vă ajută să găsiți cu ușurință toate evenimentele care vă interesează.

Favorite

Din evenimentele marcate ca favorit vă puteți compila un program personalizat. Înainte de începerea acestora, aplicația poate trimite o notificare despre evenimentele selectate.

Detalii evenimente

Informații utile despre evenimente: oră, locație pe hartă, scurtă descriere. Puteți împărtăși un eveniment cu prietenii, și îl puteți salva ca și favorit.

 

Filtru

Cu ajutorul filtrului, puteți naviga mai ușor între cele 400 de evenimente ale acestei ediții. Acestea pot fi filtrate pe bază de timp, locație, tipul evenimentului și organizator.

Media, știri

Cel mai simplu mod de a fi la curent cu întâmplări și știri despre ediția din acest an. Bucurați-vă de articole, reportaje și galerii foto despre evenimente într-un singur loc.

Halcyon Mobile

Aplicația a fost creată de către sponsorul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, Halcyon Mobile. Așteptăm recenziile utilizatorilor pe App Store și pe Google Play!


 

Built with care by