Mobil Applikáció

Kolozsvári magyar napok 2019 mobil applikáció

Az applikáció használata a leghatékonyabb módja annak, hogy könnyen és gyorsan szerezzünk információkat a Kolozsvári Magyar Napok 10. kiadásának színes műsor kavalkádjáról, programajánlatáról. Egy helyen találunk mindent, amit tudnunk kell és tudni érdemes.

 

Letöltés:

app_store

 

 

google_play_store

 

 


 

Program

Az érdeklődők kedvükre válogathatnak az idei kiadás változatos rendezvényeinek kínálatából. A program napi lebontásban jelenik meg, a kereső segítségével pedig könnyen találunk nekünk tetsző eseményeket.

Kedvencek

Az ajánlóból kedvencnek jelölt rendezvényekből egyéni fesztiválprogram állítható össze. Az ide válogatott események kezdete előtt az alkalmazás értesítést is tud küldeni.

Esemény infók

Hasznos információk minden rendezvényről: időpont, helyszín térképes segítséggel, rövid leírás. Megoszthatunk egy eseményt ismerőseinkkel, valamint hozzáadhatjuk a kedvencekhez is.

 

Szűrés

Az idei kínálat mintegy 400 programpontja közti böngészést könnyíti meg a szűrés. A találatok név, időpont, helyszín, rendezvénytípus és szervezők szerint is szűrhetőek.

Média, hírek

Megkönnyíti az idei kiadással kapcsolatos hírek, események követését. Az egymást váltogató programokról megjelent cikkek, beszámolók tallózhatóak, valamint a fesztiválról készült fotógalériák is itt találhatóak.

Halcyon Mobile

Az applikációt a Kolozsvári Magyar Napok támogatója, a Halcyon Mobile készítette. Várjuk a felhasználók értékeléseit az App Store illetve Google Play áruházakban!


 

Built with care by