Adatkezelési tájékoztató

 Ezen dokumentum célja, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson arról, hogy a https://magyarnapok.ro honlapon (a továbbiakban Honlap) a kapcsolati űrlap használata, illetve az 12. Kolozsvári Magyar Napokon (a továbbiakban Esemény) való részvétel milyen adatok kezelésével járhat, hogyan tároljuk és miként osztjuk ezeket.

 

  1. Az adatkezelő

 A Kincses Kolozsvár Egyesület (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett az Önről gyűjtött információk megfelelő kezelése iránt, ideértve különösen azokat az adatokat amelyek a magánszemélyeket azonosítják vagy azonosíthatják (a továbbiakban adatok).

 

  1. A kapcsolati űrlap használata során gyűjtött adatok

 A kezelt adatok kategóriái

A kapcsolati űrlap (magyarnapok.ro/2021/kapcsolat) használata következtében a következő adatok kerülnek rögzítésre: név, e-mail és az üzenetdoboz tartalma.

 Az adatok felhasználása

A fent említett adatokat az Ön kérdésánek/kérésének megválaszolása, illetve a felhasználók megfelelő informálása érdekében kezeljük.

 

Az adatok továbbítása

Az adatkezelő nem értékesíti a gyűjtött adatokat. Az adatok továbbítása a következő esetekre korlátozódik.

 

Az adatkezelő beszállítói, mint például a web-hosting cégek, e-mail szolgáltatók, elemző vagy információtechnológiai szolgáltatók lehetnek az adatok címzettjei.

 

Továbbá, a román nemzeti törvényeknek vagy más alkalmazandó előírásoknak megfelelően, az adatok címzettjei a bűnüldöző vagy egyéb kormányzati szervek lehetnek.

 

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja az Adatkezelő arra vonatkozó jogos érdeke, hogy

Esemény résztvevőinek megfelelő tájékoztatást és segítséget tudjon nyújtani.

 

  1. A 12. Kolozsvári Magyar Napok során kezelt adatok

 A kezelt adatok kategóriái

Az Esemény során az Adatkezelő megbízásából fényképek és videófelvételek készülnen. Amennyiben részt vesz az Eseményen, az Ön felismerhető képmása is szerepelhet ezeken a felvételeken.

 

Az adatok felhasználása

Az Adatkezelő a videókat és/vagy a fényképeket nyomtatott, elektronikus és web-alapú formátumban is felhasználhatja reklám, beszámolás és archiválás céljából.

 

Az adatok továbbítása

A fényképek és videófelvételek a következő nyilvános oldalakon kerülnek közzétételre: az Adatkezelő hivatalos honlapján (magyarnapok.ro); Facebook (fb.com/magyarnapok és fb.com/zilelemaghiarecluj); Instagram: (instagram.com/magyarnapok); Youtube csatornán (youtube.com/user/kolozsvarmagyarnapok és);

 

Az adatkezelés jogalapja

Az Esemény során készült fényképek és videók kezelése az adatkezelő jogos érdekén alapszik. Amennyiben nem szeretné, hogy képmása szerepeljen a fényképeken/videóanyagokon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

 

  1. Az adatok tárolása

 Az adatok tárolása a fent említett célok megvalósításáig, illetve a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséig történik.

 

  1. Az érintettek jogai

 Amennyiben a hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez való jogát vagy más az Általános adatvédelmi rendeletben meghatározott jogát szeretné érvényesíteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Adatkezelővel a következő címen: kolozsvar @ magyarnapok.ro.

 

  1. Az Adatkezelési tájékoztató frissítése

Jelen tájékoztató utolsó frissítésének dátuma: 2021. július 21. Időről időre ennek tartalma felülvizsgálatra kerül. Annak érdekében, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a személyes adatok kezelését érintő változásokról, ajánlott időközönként ezen oldal meglátogatása.