Baranyi Gábor Benő: Zanox – Kockázatok és mellékhatások (2022, 85 perc, román felirat), magyar romantikus vígjáték, sci-fi

Filmvetítés: Baranyi Gábor Benő: Zanox – Kockázatok és mellékhatások (2022, 85 perc, román felirat), magyar romantikus vígjáték, sci-fi. 15 éven aluliak számára nem ajánlott.
A kétes eredetű házi pálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanox nevű kísérleti szerrel viszont lehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba. Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár.
A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes, megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arra viszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóban a legjobbá alakítsa, miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házi pálinka.
Baranyi Benő első nagyjátékfilmje romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték. (Forrás: Filmtett Distribution)
A filmet a Filmtett Egyesület biztosította.
A film előtt sapientiás államvizsgafilmet vetítünk: Polacsek Zsófia: A madarak nem tévednek el (2022, 20 perc, kisjátékfilm)
15 éven aluliak számára nem ajánlott.

Megosztás:

Dátum

2023. aug. 19.

Időpont

18:00 - 19:30

Helyszín

Sapientia EMTE Kolozsvári Kara - Tordai út 4. sz.
Calea Turzii nr. 4, Cluj-Napoca 400193
Kategória

Főszervező

Sapientia EMTE Kolozsvári Kara

További szervezők

Filmtett Egyesület
Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa

Leave a Reply