Lóci játszik koncert

A hét éve működő zenekar történetét Csorba Lóci névadó frontember alapozta meg még 2014-ben, amikor megírta a VAN filmzenéjét. Ezt követte a Ki Mit Tube, és a Cseh Tamás Program elismerése, egy sikeres turné a Margaret Islanddel közösen, majd fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját. 2017-ben megnyerték a Fonogram „Év Felfedezettje” díját, és a Nagy-Szín-Pad verseny győztesei lettek, így az összes fesztiválon kiemelt helyeken léptek fel, ahogy például a VOLT-on a Linkin Park előtt, a SZIGET-en pedig PINK előtt, a Strand fesztiválon a Bastille előtt.
A Lóci játszik zenekar őszinte életszemléletével, és energikus színpadi jelenlétével keríti hatalmába a koncertre látogatókat.
A zenekar néhol balkáni, néhol alternatív beütésű, ez pedig egy olyan családias és szórakoztató hangulatot hoz amíg színpadon vannak, hogy az ember rögtön úgy érzi teljes mértékben ellazulhat, és átadhatja magát a fúvósokkal tarkított funky szólamoknak.
A vidám hangulat ellenére Lóci szövegeinek különlegessége, hogy mindegyik életének egy fontos szakaszát örökíti meg, így könnyen lehet velük azonosulni. Ilyen például a régi dalok közül az ’Ó Nincs’, a ’Minden úgy jó, ahogy van’, ’Szociálisan érzékeny dal’ vagy az új, „Színes, magyarul beszélő” című lemezen megjelent szám a ’Túl sok a városban a diszkó’.
Megosztás:

Dátum

2023. aug. 19.

Időpont

19:00 - 20:30

Helyszín

Főtér
Piața Unirii, Cluj-Napoca
Kategória

Főszervező

Kincses Kolozsvár Egyesület

További szervezők

KMN Egyesület

Leave a Reply