4. Családi Focibajnokság

A családi bajnokságon 4 fős csapatok vesznek részt, akik egy vagy több családból kerülnek ki. Csapatot 2 felnőtt és 2 gyermek alkothat, 2 nő és 2 férfi. A gyermek fiúk esetében 2007. január 1. után született gyermeket jelent. Aki ennél idősebb (2006-ban vagy még előbb született), az a felnőtt férfi kategóriába tartozik; a lányoknál ez a határ 2005. január 1. Az is egy lehetőség, hogy csak egy nő szerepeljen a csapatban, de akkor nem lehet benne felnőtt férfi, csak 2007. január 1. után született fiú.

A lehetőségek tehát:

1 nő, 1 kislány, 1 férfi, 1 kisfiú,

vagy

1 nő, 3 kisfiú.

Természetesen több kislány is szerepelhet egy csapatban. A felnőtt férfi bárkivel kiváltható.

A bajnokság nyílt, bárki csatlakozhat!

 

A családokat és a közéleti szereplőket egyaránt megmozgatja a Dribli

A Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub célja, hogy minél több gyereknek – lányoknak és fiúknak egyaránt – lehetőséget biztosítson az állandó, szervezett mozgáshoz, az egészséges életvitel kialakításához. Mindezt úgy, hogy közben bevezeti a foci világának rejtelmeibe, feltárja a labda birtoklásának titkait, és megmutatja, hogy a legbonyolultabb csel is lehet nagyon egyszerű.

A Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub a tömegsport mellett fontosnak tartja a labdarúgásban kiemelkedő, tehetséges gyerekek képzését is. Ezért alakult meg 2012-ben a Dribli FC, a Dribli EGyK kiemelt csoportja.

A Kolozsvári Magyar Napok keretében két bajnokságot is szerveznek.

 

Jó sportolást kíván a Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub!