No sugar koncert

A kétezres évek közepén alakult zenekar az utóbbi években sok változáson, tagcserén ment át. A kezdeti rögös, ám annál tanulságosabb idők után mára már stabil tagokkal és minden eddiginél letisztultabb, határozottabb lendülettel vág neki a popszakma rendíthetetlen tengerének. Az általuk követett zenei irány valahol a pop és a rock széles mezsgyéjén helyezkedik el, néhol líraibb dallamokkal átitatva, néhol pedig térdig gázolva a kemény rockba.

A 2016-os év volt a zenekar számára az igazi elindulás, a csapathoz csatlakozott az új főhős, Portik Lívia, akivel nem sokkal később el is készítették az első kislemezt. A pozitív fogadtatást bizonyították a fesztiválokon való fellépések, illetve a falu- és városnapi koncertek. Ugyanebben az évben megnyerték a Cseh Tamás Program pályázatát, és e támogatásnak köszönhetően 2017 januárjában elkészült az első nagylemezük hangfelvétele.

A zenekar másik nagy büszkesége, hogy a 2016-os év legszebb erdélyi magyar dala a Hiszek benned című daluk lett. Repertoárjukban a saját dalok mellett a magyar és az angol nyelvű pop-rock slágerek feldolgozásai egyaránt megtalálhatók, No Sugar módra.

 

A zenekar tagjai: Portik Lívia – ének, Bereczky Botond – gitár, vokál, Ferenczi Zoltán – billentyűk, vokál, Basilidesz László – basszusgitár, Boeriu Adrian – dob.

Facebook: https://www.facebook.com/nosugarzenekar