Álláslehetőségek/tanácsadás az IT szektorban

Human Direct a Kolozsvári Magyar Napokon

Az egyetlen IT-szektorbeli munkaerő-toborzásra és szaktanácsadásra specializálódott kolozsvári cégként egy állásinterjú interaktív élményét kínáljuk. Szervezeti pszichológusokból álló csapat vagyunk, akik nap mint nap kapcsolatban állunk az IT-piaccal – programozókkal, menedzserekkel, koordinátorokkal, a nagyvállalatoktól a startupokig.

Gyere és iratkozz be az Interjúszimulátorra standunknál, hogy megtudd:

– hogyan kezeld a szorongásodat egy interjú közben
– hogyan fejezd ki motivációdat az áhított állás iránt
– mely kérdések számítanak leginkább a munkáltatónak
– hogy egy nyílt és őszinte kommunikáció hogyan hoz pluszpontokat
– mi a célja az egyes kérdéseknek és mire figyel a munkáltató

 

Beiratkozás itt: https://www.facebook.com/events/660973794273555/

Valós élményt kínálunk. Székhelyünkön egy órát tölthetsz egy, a munkaerő-toborzásban 4 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Human Direct tanácsadó társaságában, aki a munkáltató szerepét játssza majd.

Az interjú a motivációs és szituációs kérdések mellett személyiségtesztet is magába foglal. Szakmai, ugyanakkor barátságos és támogató légkört biztosítunk, magas elvárásokkal, hiteles élményt nyújtva.

Sőt mi több, miután a felmérés izgalmai elmúltak és az interjú lezárult, konstruktív visszajelzést adunk. Pontosabban: mi ment jól és min lehet javítani, tanácsokkal és ötletekkel, amelyeket már másnap gyakorlatba ültethetsz.

Látogass el a KMN teljes ideje alatt a Deák Ferenc (Eroilor) utcai standunkhoz, hogy megismerkedhessünk. Itt kipróbálhatod az új kütyünket, amit meg is nyerhetsz ha megosztod ismerőseiddel az egyik munkalehetőségünket a facebook oldalunról.

Az Oculus GO versenyre itt iratkozhatsz fel:

https://www.facebook.com/events/1663685527076514/