Drámajátékok gyermekeknek, bolhapiac, kulisszalátogatás, kincskeresés a színházban

MOZGASD MEG MAGAD

Színészeink bemelegítő gyakorlatokra hívják az elgémberedett nyakakat, hátakat, izmokat. Megismerhetjük, hogy milyen mozgással, játékkal melegítenek be próba előtt, és milyen levezető gyakorlatokkal fejezik be a munkát. Mozgásra fel!

DRÁMAJÁTÉKOK GYEREKEKNEK

A színházsátorban egyszerre játszunk és tanulunk színházról, mozgásról. A játékokba felnőttek is benevezhetnek, garantáljuk, hogy nem fognak unatkozni.

BOLHAPIAC – adománygyűjtés

A színházsátor kétnapos programja alatt lehetőséged van egy igaz ügy támogatására színészeink kedvenc ruháinak, könyveinek, ékszereinek megvásárlásával. A Bolhapiac egész nap várja a turkálófüggőket!

KULISSZALÁTOGATÁS

Színészeink vezetésével megnézzük, hogy mi is van a színpadon túl, mögött, alatt és fölött, ugyanakkor a vezetők színházi történetekben sem fognak szűkölködni. A kulisszalátogatásra előzetes jelentkezés szükséges a [email protected] e-mail címen vagy a 0755145203-as telefonszámon.

KINCSKERESÉS A SZÍNHÁZBAN

Csapatos kalandorokat keresünk, akik nem riadnak vissza a rejtvényektől, a rögtönzéstől és a frappáns megoldásoktól. Aki Sherlock-sapkában jön, annak plusz pont jár!

A kincskeresésre várjuk a jelentkezéseket a [email protected] e-mail címen.