Garázskvíz; Ki vagyok én? – társasjáték; bolhapiac, kulisszalátogatás, színházi számháború

GARÁZSKVÍZ
Az évek során a színházi kvíz sokunk kedvenc színházsátras programja lett, ezért most sem hagyjuk ki a rendezvénysorozatunkból. Az biztos, idén nem lesznek könnyű válaszok, edzett agytornászokat várunk a kihívásra!

KI VAGYOK ÉN? – társasjáték

Ezúttal színházi hírességeket ragasztunk homlokunkra, lehet, hogy épp te leszel Shakespeare, Maugli vagy maga Don Juan. A társasjáték két csoportban zajlik: külön a gyerekek, és külön a felnőttek számára.

BOLHAPIAC – adománygyűjtés

A színházsátor kétnapos programja alatt lehetőséged van egy igaz ügy támogatására színészeink kedvenc ruháinak, könyveinek, ékszereinek megvásárlásával. A Bolhapiac egész nap várja a turkálófüggőket!

KULISSZALÁTOGATÁS

Színészeink vezetésével megnézzük, hogy mi is van a színpadon túl, mögött, alatt és fölött, ugyanakkor a kulisszalátogatás vezetői színházi történetekben sem fognak szűkölködni. A kulisszalátogatásra előzetes jelentkezés szükséges a [email protected] e-mail címen vagy a 0755145203-as telefonszámon.

 

SZÍNHÁZI SZÁMHÁBORÚ

A Sétatéri zöldövezetbe várunk mindenkit, aki szereti a számháború izgalmait. Ezúttal a számok helyett drámaírók és szereplőik harcolnak az ellenfél zászlójáért. Ha több csapat is összegyűl, segítségre hívjuk a rendezőneveket is.