Knock Out

Az ízig-vérig erdélyi rockbanda 1993-ban alakult Kolozsváron, alapítója a kincses város Compact C. együtteséből kivált Lénárd Yogi József gitáros, énekes és Varga Sándor dobos. A klasszikus hard rockot és bluest az erdélyi magyar népzenével kiválóan ötvöző hangzásvilág, a sajátosan erdélyi gondolatvilágból ihletett, könnyed, de ugyanakkor ütős szövegek tették Erdély egyik legsajátosabb rock-együttesévé a Knock Outot, amelynek népszerűsége megalakulása óta, azaz 25 éve töretlen. Dalaik úgy fogalmazzák meg az erdélyi, ezen belül a kolozsvári érzésvilágot, hogy abban minden magyar zenekedvelő megtalálja a hozzá szóló üzenetet.
Egy fergeteges jubileumi koncertre hív meg benneteket a 25 éves KNOCK OUT. E különleges alkalomra összeáll és fellép a RIVAL (1983-1986), a TRANS-EXPRESS (1987-) meg a KNOCK OUT (1993-1998) ős-trió. Egy igazi kolozsvári rockestben lesz részed, ahol az aktuális Knock Out slágerek mellett a sztárvendégeikkel felidézik a 80`-as évek “Echinox Club” koncertek hangulatát. Mindez a IX. Kolozsvári Magyar Napok nagyszínpadán, a Mátyás-téren.

Fellépnek:
Albert András (dob), Borza Péter (ének), Gábora Máté-Éva (ének, hegedű), Gindele Gábor (dob), Jakab Róbert (basszusgitár), Kovács László-Kovi (szólógitár), Lénárd Yogi József (ének, gitár), Miklós Gyuri (basszusgitár), Nagy László Levente (basszusgitár), Novák István-Öcsi (basszusgitár), Rottenstein Róbert-Buci (ének), Péter Attila (szólógitár, brácsa), Szép András (billentyűs hangszerek), Totu Rares (szólógitár), Turi Gábor (dob), Varga Sándor (dob), Végh Olivér-Gula (szólógitár)