Kós Károly Emlék- és Teljesítménytúrák

Kós Károly Emlék- és Teljesítménytúrák.Részletes leírás az EKE 1891 Kolozsvár honlapján:https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/

Kós Károly Emlék- és Teljesítménytúrák / Kós Károly Ultramaraton

Kedves túratársunk!

A regisztráció már javában zajlik, így ha nem szeretnél lemaradni a Kós Károly Emlék- és Teljesítménytúráról/Ultramaratonról, igyekezz, mert hétfőn, augusztus 12-én 16:00 órakor lezárul a jelentkezés.
Az esemény időpontja: 2019. augusztus 17.

A tavalyihoz képest néhány útvonal módosult, így a túraváltozatok elnevezését is másképp fogod megtalálni. A gyalogosok számára 4 túraváltozattal és összesen 8 távval készülünk: Gy53/59, Gy19/24, Gy22/27, Gy11/17, a futók útvonala pedig megegyezik a Gy53 túra útvonalával.

Figyelem! Az elmúlt napok esőzései miatt a Szentimrei-villához vezető agyagos út járhatatlanná vált, így nem javasoljuk, hogy autóval közelítsd meg a rajt helyszínét. Helyette választhatod a reggeli vonatjáratokat, vagy ha mindenképp négy keréken szeretnél eljutni a starthoz, Sztána faluban hagyhatod a járművedet, innen pedig a vasútállomásig megtett séta legalább jó bemelegítőként szolgálhat a túra előtt.

Kisgyerekes családok figyelmébe: A túrát teljesítő legkisebb hősök a célban (3-4 óra körül) Bertóti Johanna gyerekkoncertjén vezethetik le megmaradt energiájukat. A Fütyülünk a világra című koncert során a nézők Johanna zenésztársaivá válnak, a hangsúly pedig a játékos találkozáson, a felszabadult éneklésen, a képzelet szabad szárnyalásán van.

Benevezni a Regisztráció 2019 menüpont alatt lehetséges, a túrán/versenyen való részvétellel kapcsolatos információkért pedig kattints a Túrafeltételekre/Szabályzatra.
A túra és a maraton weboldala elérhető az alábbi linkeken:
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/kosgyalogos
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/kosmaraton

Kérünk, amennyiben tőled telik, népszerűsítsd az eseményt barátaid körében, és hívd meg ismerőseidet: https://www.facebook.com/events/2284254278296885/