Artwise: New Dimensions – divatbemutató

Célunk látható felületet biztosítani az erdélyi divat képviselőinek, bemutatókon megismertetni a közönséggel a helyi tervezők munkáit, legfrissebb kollekcióit.

Az Artwise csapatának legfőbb célja az erdélyi kortárs divat és képzőművészet életben tartása, a fiatal erdélyi magyar képzőművészek és divat-, valamint  formatervezők támogatása és megismertetése egy tágabb célközönséggel, művészet- és divatrajongókkal, illetve olyan átlagemberekkel, akik nyitottak a művészetre. A kezdeményezés által két kulcsfontosságú szerepet igyekszünk immár harmadik éve betölteni az erdélyi magyar fiatalság életében: együttműködésre buzdítjuk őket, és teret biztosítunk a kreativitásuknak és fejlődésüknek.

Az Artwise összehoz, felfedez és inspirál.

A Kolozsvári Magyar Napok alatt már három évben megszerveztük divatbemutatónkat és képzőművészeti kiállításunkat, illetve már több helyszínen mutattuk be az erdélyi közönségnek a fiatal tervezők aktuális munkáit. 

Eseményeinkről itt tekinthetők meg anyagok: http://artwise.studio/ , https://www.facebook.com/artwise.studio, https://youtu.be/QCxNFXycrQc

 

Megosztás:

Dátum

2021. aug. 21.

Időpont

5:00 pm - 6:00 pm

Helyszín

Xponential Transylvania (Magyar u.16. sz.)
Kategória

Főszervező

Artwise Egyesület

Leave a Reply