Interaktív családi nap a Kozmutzában

Demeter Ferenc bábelőadása, kézműves műhely, sport és vásár.

Lesz itt bábszínház, móka, kacagás, zene és dalolás, agyagozás és ügyeskedés, illetve olyan foglalkozások, amelyek teret adnak a kreativitásnak, az önmegvalósításnak, de legfőképpen a szórakozásnak.

A kerekítő mondókás móka/baba-mama foglalkozás 0-3 éves gyerekeknek: népi eredetű, ma is közkedvelt ölbeli játékok, mondókák, lovagoltatók, lógázók, cirókázók, hintáztatók népdallal, illetve élő hangszerjátékkal színesítve.

 

Nekeresdi királyság, avagy jól lehet-e lakni a száraz kenyér hajával?  

Három Ferenc, Móra, Liszt és… Demeter fűszereivel járnánk a végére ennek a kérdésnek. Félklasszikus családi bábjáték, kukával, létrával és használhatatlanságra ítélt korsókkal. 

Milyen volt az Egyszeri király kenyere, miben állt Sosemvolt király bánata, és miért didergett Didergő király a fűtött kandalló mellett? 

Mindezt megtudja, aki velünk tart.

Elévülhetetlen érdemekkel hozzájárult az előadás létrejöveteléhez Gál Orsolya, Vadas László és a Bethlen Gábor Alapítvány.

 

Zsonglőrködés, mozgás – a neurolgógiai harmónia legjobb fejlesztői. Napjainkban ez még hangsúlyosabbá vált, hiszen a digitális korban ez a harmónia meggyengült az általános mozgáshiány miatt. A tevékenység során lehetőség lesz saját labdák elkészítésére és azok kipróbálására. Emellett kipróbáljuk a zsonglőrtányérok használatát is. 

Megosztás:

Dátum

2021. aug. 19.

Időpont

4:00 pm - 5:00 pm

Helyszín

Kozmutza Flóra Hallássérültek Speciális Iskolája - Fellegvár u. 51. sz.
Strada Gruia 51, Cluj-Napoca 400171

Főszervező

Kozmutza Flóra Egyesület

További szervezők

Kozmutza Flóra Hallássérültek Speciális Iskolája

Leave a Reply