MCC FIT program kíváncsi, kísérletezni vágyó gyerekeknek

A Kolozsváron megszervezésre kerülő Kolozsvári Magyar Napok keretében augusztus 20-án, pénteken a 8. Ifjúsági Pavilonban a Mathias Corvinus Collegium jóvoltából látványos, interaktív kísérletekben vehetnek részt a kíváncsi, kísérletezni vágyó gyerekek a kolozsvári Fiatal Tehetség Program (FIT) csapattagjainkkal. Az érdeklődők mentoroktatónk, dr. Farkas Eszter segítségével pattogós buborékokat készíthetnek, elsajátíthatják a titkosírás rejtélyeit, lufis kísérleteket végezhetnek, és megtudhatják, miért nő olyan nagyra a fáraó kígyója.

Az MCC programja augusztus 20.-án, pénteken 9.00 és 13.00 óra között látogatható az idei Kolozsvári Magyar Napokon a 8. Ifjúsági Pavilonban.

A FIT az általános iskolásokat megcélzó, iskolai oktatást kiegészítő tehetséggondozó program, amely olyan területekre nyújt betekintést a gyerekeknek, amelyek nincsenek jelen a közoktatásban, viszont a mindennapi élet, a jövőjük szempontjából fontosak; mindezt komplex, játékos oktatás, élménypedagógia segítségével.

Azok a szülők, akik az MCC FIT programjába szeretnék gyereküket beíratni, a Kolozsvári Magyar Napokra ellátogatva, a 8. Ifjúsági Pavilonban, pénteken helyet adó sátorban az MCC munkatársainál is leadhatják a jelentkezést, vagy pedig a fit.mcc.hu oldalon regisztrálhatnak.

Az MCC egy exkluzív tehetségprogram, ami speciális tudást, összetartó közösséget és maradandó élményeket kínál a felvételt nyert diákoknak.

További információkért látogasd meg az MCC Erdély hivatalos Facebook-oldalát .

Megosztás:

Dátum

2021. aug. 20.

Időpont

9:00 am - 1:00 pm

Helyszín

Ifjúsági Pavilon - Deák Ferenc u.

Főszervező

Mathias Corvinus Collegium Egyesülete

Leave a Reply