Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Ezen dokumentum célja, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson arról, hogy a https://magyarnapok.ro honlapon (a továbbiakban Honlap) a kapcsolati űrlap használata, illetve az IX. Kolozsvári Magyar Napokon (a továbbiakban Esemény) való részvétel milyen adatok kezelésével járhat, hogyan tároljuk és miként osztjuk ezeket.

1. Az adatkezelő

A Kincses Kolozsvár Egyesület (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett az Önről gyűjtött információk megfelelő kezelése iránt, ideértve különösen azokat az adatokat amelyek a magánszemélyeket azonosítják vagy azonosíthatják (a továbbiakban adatok).

2. A kapcsolati űrlap használata során gyűjtött adatok

A kezelt adatok kategóriái
A kapcsolati űrlap (magyarnapok.ro/2018/kapcsolat) használata következtében a következő adatok kerülnek rögzítésre: név, e-mail és az üzenetdoboz tartalma.

Az adatok felhasználása
A fent említett adatokat az Ön kérdésánek/kérésének megválaszolása, illetve a felhasználók megfelelő informálása érdekében kezeljük.

Az adatok továbbítása
Az adatkezelő nem értékesíti a gyűjtött adatokat. Az adatok továbbítása a következő esetekre korlátozódik.

Az adatkezelő beszállítói, mint például a web-hosting cégek, e-mail szolgáltatók, elemző vagy információtechnológiai szolgáltatók lehetnek az adatok címzettjei.

Továbbá, a román nemzeti törvényeknek vagy más alkalmazandó előírásoknak megfelelően, az adatok címzettjei a bűnüldöző vagy egyéb kormányzati szervek lehetnek.

Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogalapja az Adatkezelő arra vonatkozó jogos érdeke, hogy
Esemény résztvevőinek megfelelő tájékoztatást és segítséget tudjon nyújtani.

3. A IX. Kolozsvári Magyar Napok során kezelt adatok

A kezelt adatok kategóriái
Az Esemény során az Adatkezelő megbízásából fényképek és videófelvételek készülnen. Amennyiben részt vesz az Eseményen, az Ön felismerhető képmása is szerepelhet ezeken a felvételeken.

Az adatok felhasználása
Az Adatkezelő a videókat és/vagy a fényképeket nyomtatott, elektronikus és web-alapú formátumban is felhasználhatja reklám, beszámolás és archiválás céljából.

Az adatok továbbítása
A fényképek és videófelvételek a következő nyilvános oldalakon kerülnek közzétételre: az Adatkezelő hivatalos honlapján (magyarnapok.ro); Facebook (fb.com/magyarnapok és fb.com/zilelemaghiarecluj); Instagram: (instagram.com/magyarnapok); Youtube csatornán (youtube.com/user/kolozsvarmagyarnapok és youtube.com/channel/UCGcrmpDt_NyZhT3GIBZMvrg);

Az adatkezelés jogalapja
Az Esemény során készült fényképek és videók kezelése az adatkezelő jogos érdekén alapszik. Amennyiben nem szeretné, hogy képmása szerepeljen a fényképeken/videóanyagokon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

4. Az adatok tárolása

Az adatok tárolása a fent említett célok megvalósításáig, illetve a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséig történik.

5. Az érintettek jogai

Amennyiben a hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez való jogát vagy más az Általános adatvédelmi rendeletben meghatározott jogát szeretné érvényesíteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Adatkezelővel a következő címen: [email protected].

6. Az Adatkezelési tájékoztató frissítése
Jelen tájékoztató utolsó frissítésének dátuma: 2018. augusztus 21. Időről időre ennek tartalma felülvizsgálatra kerül. Annak érdekében, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon a személyes adatok kezelését érintő változásokról, ajánlott időközönként ezen oldal meglátogatása.