Kreatív Kolozsvár – Erdélyi vállalkozói közösségek a fiatalokért – hogyan segíthetünk a kezdő cégalapítóknak?

Interaktív előadás a Kárpát-medencei vállalkozói és start-up ökoszisztéma szereplőivel. Meghívottak: Szakács-Paál István, Hargita Business Center, Székelyudvarhely; Czirjék Kati, Női vállalkozók Erdélyben; Pósa Tibor, FIX Makerspace, Nagyvárad; Balázsi-Pál Ágnes, Kreatív Kolozsvár.

Interaktív előadások és beszélgetések a Kárpát-medencei vállalkozói és startup ökoszisztéma szereplőivel

A Kreatív Kolozsvár program interaktív előadás- és beszélgetéssorozatának keretén belül augusztus 18-án 17.30-tól Hild Imre, a magyarországi Digital Factory akcelerációs program vezetője tart előadást arról, hogy mire készüljön fel egy fiatal vállalkozó, ha önmaga akar más fiataloknak szánt terméket, szolgáltatást nyújtani. Az eseményen bemutatkozik két magyarországi startup alapító is. Az előadásra és a beszélgetésre az F2F – Fiatalok a fiatalokért mentorprogram indításának apropóján kerül sor.

Augusztus 19-én szintén 17.30-tól arról beszélgetnek a meghívottakkal, hogy miként változott az erdélyi vállalkozói ökoszisztéma a világjárvány alatt és után, mire van szüksége a vállalkozó fiataloknak, és mit tudnak nyújtani nekik az erdélyi vállalkozói közösségek, programok és hubok.

Meghívottak: Szakács-Paál István, Hargita Business Center, Székelyudvarhely; Czirjék Kati, Női vállalkozók Erdélyben; Pósa Tibor, FIX Makerspace, Nagyvára; Balázsi-Pál Ágnes, Kreatív Kolozsvár.

A programmal kapcsolatos részletek a Kreatív Kolozsvár Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/kreativkolozsvar/), illetve a program weboldalán (http://kreativkolozsvar.ro/) lesznek elérhetők.

Megosztás:

Dátum

2022. aug. 19.

Időpont

17:30 - 18:30

Helyszín

Xponential Transylvania (Magyar u.16. sz.)

Főszervező

PONT Csoport

Leave a Reply