Foci, kosár, strandröplabda – ilyen lesz az első családi sportnap a Magyar Napokon

Számos kikapcsolódási lehetőséggel és sportversennyel várja a mozogni vágyó gyerekeket és felnőtteket a Iuliu Hațieganu sportpark (Feketepalló/Pandurilor u. 7. szám) a Kolozsvári Magyar Napok negyedik napján, szerda reggel 9 órától.

Az elmúlt években a kincses város lakói megtapasztalhatták, hogy a kulturális és közéleti események mellett a jó hangulatú, aktív testmozgásra is egyre nagyobb figyelmet fordítanak a szervezők, így idén is több új sporttevékenység jelent meg a programkínálatban.
A rendezvénysorozat történetében először tartanak családi sportnapot, amelyen 3×3-as kosárlabdára, 3 pontos dobóversenyre és külön büntetődobó versenyre is jelentkezni lehet. Ezek mellett a futást kedvelők figyelmébe ajánljuk a tájfutó és staféta futó versenyszámokat, de a csapatsportok szerelmesei is összemérhetik erejüket a családi strandröplabda és labdarúgó bajnokságokban.

Az eseményen való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Sporttevékenységet választani és nevezni az alábbi linken lehet, egyes helyeken korcsoport vagy versenyszám szerint külön kategóriákban jelentkezhetnek az érdeklődők.
Jelentkezés: https://magyarnapok.ro/2023/programok/kmn-csaladi-sportnap/

Megosztás:

Leave a Reply