Idén ismét Farkas utca!

Tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, idén azonban újra megrendezésre került a Farkas utcai vásár. A korábban megszokotthoz híven, idén is kézműves termékáradattal várja a számos érdeklődőt a Farkas utcai kavalkád. Ezévben talán a szokottnál is több ékszerrel, ruhával, dísztárggyal, nemezelt sálakkal, újrahasznosított ruhákból készült táskákkal, fából faragott fülbevalókkal, gyöngyberakásos nyakékekkel és rengeteg más „vásárfiával” is találkozhat a magyarnapozó.

Szerdától vasárnapig ugyanitt 22 kiadó várja a könyvek szerelmeseit, a történelemtől a szépirodalmon át a napjaink problémáival foglalkozó folyóiratok forgalmazóiig.

A jelen lévő kiadók: Ábel Kiadó, Adoremus Könyvesbolt, Bookman Kiadó, Bookyard Kiadó, Cartographia Kiadó, Cerkabella Könyvkiadó, Erdélyi Múzeum egyesület, Erdélyi Református Sajtóközpont, Exit kiadó, Garabontzia Kiadó, Kápolnási Könyvkereskedés, Kedvenc Kiadó és Legendárium, Koinónia Kiadó, Kolozsvári Művelődés Egyesület, Kriterion Könyvkiadó, Librológus Kulturális Egyesület, Lukács Könyvkereskedés, Napsugár Kiadó, Polis Könyvkiadó, Rubicon, Tortoma kiadó, és aki szeret a régi könyvek között új olvasnivalóra bukkanni, annak a Könyvmosoly antikvárium lesz a megfelelő hely a keresgélésre.

Mindezek mellett nem csak a vásári hangulat miatt érdemes meglátogatni a Farkas utcát, ugyanis péntekkel bezárólag minden nap Déli orgonamuzsika csendül fel a Farkas utcai református templomban, illetve nagyszámú koncert az Utcazene-színpadon.

Megosztás:

Leave a Reply