Vasárnap, augusztus 24.,16:00 óra – Farkas utca

A Kolozsvári Magyar Opera hivatásának és küldetésének érzi, hogy az opera- és operett-irodalmat eljuttassa olyan vidékekre is, ahová nem sok társulat jut el. Ennek érdekében évek óta a legjobb művészeit kéri fel a vidéki előadásokhoz, ahol slágerekből összeválogatott műsorai nagy sikernek örvendenek. A társulat nevet is kapott: Operett Group Project.

Az Operett Group Project 19 tagból áll, mindannyian a Kolozsvári Magyar Opera művészei. A csapat öttagú zenekarból, balettkarból és nagy elismerésnek örvendő szólistákból áll össze.

Az Operett Group Project szívélyesen meghív minden érdeklődőt a vasárnapi előadására:

„Kedves operettet, operát szerető Közönségünk, drága Barátaink! Hosszú évek óta együtt örvendünk e csodálatos zenei világ varázslatos dallamainak, együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt suhanunk a szellők szárnyán, együtt emlékezünk, együtt regélünk arról, milyen rongyos, bolondos ez a furcsa élet. Alázattal, tisztelettel, mélységes szeretettel, tehetségünk legjavával szolgálunk Benneteket, minden egyes találkozásunkkor igyekszünk egy kis napsugarat, mosolyt lopni szívetekbe, lelketekbe. Augusztus 24-én 16.00 órától várunk Benneteket a Farkas utcába, énekeljünk, mulassunk, vigadjunk közösen."

Zongoránál Kulcsár Szabolcs, a Kolozsvári Magyar Opera karmestere.

Hegedű: Ferenczi Endre, a Kolozsvári Magyar Opera koncertmestere

Fellépnek: Balázs Borbála, Háry Judit, Pataki Enikő, Ádám János, Madarász Loránt és Fülöp Márton