Duminică, 24 august, ora 16:00 – strada Mihail Kogălniceanu

Opera Maghiară din Cluj-Napoca are ca vocație și misiune transmiterea operei și operetei la locurile mai puțin frecventate de către celelalte trupe. În acest scop de ani de zile cei mai buni artiști sunt chemați pentru spectacolele organizate la țară, unde repertoriul ales se bucură de un real succes. Trupa a primit și un nume: Operett Group Project.

Operett Group Project este alcătuit din 19 membri, toți fiind artiștii Operei Maghiare din Cluj-Napoca. Colectivul este compus din orchestră numerând cinci membri, ansamblu de balet și renumiți soliști.

Operett Group Project invită cu drag pe toți cei interesați, la spectacolul care va avea loc duminică:

„Dragi Spectatori, iubitori ai operei și operetei, dragi Prieteni! De ani de zile ne bucurăm împreună de fascinanta lume a muzicii cu minunatele melodii, plângem împreună, râdem împreună, împreună plutim pe aripile vântului, împărtășind povești, amintiri despre această nebunatică, ciudată viață. Vă servim cu umilință, cu respect, cu o adâncă iubire prin esența talentului nostru, încercăm de fiecare dată să aducem o rază de lumină și un zâmbet în inimile și sufletele voastre. Vă așteptăm în data de 24 august, începând cu ora 16.00, pe strada Mihail Kogălniceanu, pentru a cânta și a ne distra împreună.

La pian: Kulcsár Szabolcs, Dirijorul Operei Maghiare din Cluj-Napoca.

La vioară: Ferenczi Endre, Concert maestru al Operei Maghiare din Cluj-Napoca.

Interpretează următorii artiști: Balázs Borbála, Háry Judit, Pataki Enikő, Ádám János, Madarász Loránt și Fülöp Márton.