Vasárnap, augusztus 17., 22.30 – After party népzenészekkel

Palatkai zenekar Codoba Florin vezetésével


Czilika Gyula és zenekara (kalotaszegi muzsikusok)

 

Hétfő, augusztus 18., 23.30 óra  Transylvania Rock Band

Klasszikus hard rock zenét játszik, többnyire magyar előadók slágereit (P. Mobil, P. Box, Piramis, Deák Bill B. B., Pokolgép, Ossian,), de külföldi előadók közismert dalai is szerepelnek a repertoáron (Scorpions, Bon Jovi, Europe, stb.).

A zenekar tagjai: Orosz-Pál Levente (OP): vokál; Kibédi Levente (Kibcsi): szólógitár; Bíró Levente basszusgitár; Bíró Hunor: gitár; Debreczi Norbert: dobok.

 

Kedd, augusztus 19., 23.30 óra Fishman, vocals: Hannah. 01.00 órától KüB Beat

 

Szerda, aug. 20., 21.30 óra  Loyal Apples

Jelenlegi formájában a zenekar egészen frissnek mondható. A tagok –Hollai-Heiser Ádám (ének), Demeter Szilárd (basszusgitár), Galyas Marcell (dob), Megadja Gábor (gitár) – a tavaly kezdtek együtt zenélni. 

Idén januárban egy tagkiválást követően – műfajilag a blues rock mellett döntve – új lendülettel álltak neki a számok írásának, így repertoárjuk a rock örökzöldjei mellett most már kb. fele arányban saját nótákat tartalmaz.

 

Szerda, aug. 18., 23.30 óra  Gríz zenekar

A Gríz 20 éves zenekar. Tehát már tapasztalt, de még mindig fiatal. Sokoldalú, és változatos. A zenéje élő, nem gépek lélegeztetik. Ha jó bulit szeretnél, ne keress tovább, nyugodtan rábízhatod magad. A Gríz -bár ceglédi együttes-, fennállása óta az egész országban vállal fellépéseket. Kezdetektől jellemző a csapatra a repertoár és a hangszerpark folyamatos fejlesztése. Az évek során mindvégig arra törekedtünk, hogy zenei képzettségünk és önálló hangtechnikánk által magas igényeket kielégítő, jó minőségű elő zenével szórakoztassuk közönségünket. Sokrétű zenei stílusunknak köszönhetően igen változatos rendezvények hangulatfelelősei voltunk és vagyunk, zenei szolgáltatásunk pedig a néhány órástól az egész éjszakára kiterjedő rendezvényekre biztosít igényes szórakozást. Célunk, hogy mindig az adott rendezvény hangulatához és vendégköréhez igazodó zenei műsorszámokkal szórakoztassuk közönségünket, ezáltal nyújtva nekik maradandó élményt.

http://www.griz.hu/galeria/videok 

 

Csütörtök, augusztus 21., 23.30 óra – Goranga party

 

Péntek, augusztus 22., 23.30 – Zoon politikon party

Szombat, augusztus 23., 23.30 óra – Generáció party

Vasárnap, augusztus 24., 23.00 óra – Afterparty a Harmadik zenekar és a Tokos zenekar közreműködésével