A Kolozsvári Magyar Sportnapok programjai közül választhatunk aktív kikapcsolódást, vagy akár át is szurkolhatjuk az egész napot.

2500 km biciklin?! Hihetetlen, de igaz! Minderről izgalmas élménybeszámolót tartanak a János Zsigmond Unitárius Kollégium által szervezett biciklitúra résztvevői.

A Kolozsvári Magyar Sportnapok keretében zajló Kolozsvári Ötlabda Kupa helyszíne a Iuliu Haţieganu sportpark. Ezen felül válogathatunk még a Kolozsvári Amatőr Kosárlabda Kupa, Kolozsvári Egyetemi Futsal Kupa, Kolozsvári “Öregfiú” Foci Kupa, Strandröplabda bajnokság, Streetball bajnokság, Asztalitenisz bajnokság, valamint az Úszóbajnokság eseményei közül, izgalmas perceket töltve a legjobbaknak kijáró szurkolással.

Mindazok, akik nem elégednek meg csupán csak az események figyelemmel követésével, részt vehetnek a BC Heroes Kosárlabda délutánon, ahol bizonyíthatják gyakorlati ügyességüket. Bemutatkozik az utánpótlás is a Dribli Erdélyi Gyerekfoci Klub képviseletében, akik egyben családi focibajnokságra is invitálnak bennünket.

Miután a kicsik elfáradtak, a nagyok ellátogathatnak a Kocsmasport öttusára, ahol nem csak sportolhatnak, hanem egy hideg itallal is megjutalmazhatják magukat az egész napos aktívitásért.

Mindemellett az érdeklődök figyelmébe ajánljuk a sportaktualitásokkal kapcsolatos beszélgetéseket, valamint sporttörténeti bemutatókat, melyek a Somodi István Emléknapok keretén belül kerülnek megrendezésre.

Mozgalmas időtöltést kívánunk!