Fiatal vagy? Interaktivitásra vágysz? Köznapi témák érdekelnek? Netán hangulatos zenés programokhoz lenne kedved? Böngészd át az ifjúsági sátrak programjait. A széles választékból garantáltan találsz neked valót.

A napirendi témák megvitatása mellett naponta közelebb hoznak hozzád egy-egy érdekes tájegységet a Part Sátorban. Oszkár itt fotóverseny kiállításra is invitál, ami felidézheti a kedvenc nyári fesztiváljaid hangulatát, de egy arcfestést vagy hennás tetoválást is beszerezhetsz. A zenés programkínálatban található koncert és hangulatosnak ígérkező gitárest.

Ha egészen új, különleges sporttevékenységeket próbálnál ki vagy Oszkár repülő barátairól szeretnél többet megtudni a „Madárfészekben”, akkor mindenképp érdemes meglátogatnod a sétatéri ifjúsági sátrat. Lesz rajzolás, madárhatározás, simogathatsz kisállatokat. Extrém sportok terén pedig olyan hangzatos nevű tevékenységek közül válogathatsz, mint a floorball, teqball vagy a buborékfoci. A véget nem érő lehetőségek listájából még a falmászás sem maradt ki.

Egyre inkább közeledünk 2015-höz, ami Kolozsvár naptárában piros betűs év lesz. Az Ifjúsági Főváros cím apropóján színes programkínálattal várnak a Farkas utcai Ifjúsági sátorban. Fesztiválok, tudomány, politika, sport – itt minden terítékre kerül. Már csak választani kell az érdekesebbnél érdekesebb programok közül. Nézz be akkor is, ha kikapcsolódásként egy kis játék vagy zene hat rád a leginkább.

Ha a következő héten a The Soviet előtt sétálva hangos nevetés- és tapsáradatot hallasz kiszűrődni, az nem a véletlen műve. Idén itt lesz a humor központi helyszíne. A stand-up comedy előadások mellett a viccmondó versenyről sem érdemes lemaradni.

Az RMDSZ Kolozs megyei Nőszervezetének programjai a Bánffy-palota udvarán készülgetnek. Beszélgetések az oktatásról, az egészséges táplálkozásról, de még a régészet és a sajtó témában is kerülnek majd felszínre érdekes dolgok.