Oszkár most tanul teleportálni, azért, hogy mindenhol ott lehessen, mindent lásson, és le ne maradjon semmi jóról. A színházi előadásokról sem, mert szereti a változatos színdarabokat. A színházkedvelő „magyarnapozók” idén biztos nem fognak unatkozni, ugyanis számos színházi performanszból, stúdióelőadásból és bábszínházi előadásból válogathatnak. Az előadás-választás könnyen alakítható pillanatnyi hangulat szerint.

Műfajilag nem lesz egyhangú a felhozatal, a gyermeklelkűeknek és a nosztalgiázni vágyóknak például A dzsungel könyve előadást vagy a Hamupipőke előbemutatóját ajánljuk, de a komolyabb lelki próbát igénylő Jézus Krisztus Szupersztár rockoperára is érdemes benézni. Több díjnyertes előadást – elismert rendezőkkel és színészekkel – élvezhetünk a Kolozsvári Állami Magyar Színház miniévadjában. Jegyeket a helyszínen és online is lehet vásárolni, kivételt képez Csehov Ványa bácsija, amelyre minden jegy elkelt.

A Puck Bábszínház és az Apáczai Csere János Gimnázium előadásaira is szeretettel várnak mindenkit. A még messzinek tűnő zárónapon biztosan nem fogjuk kihagyni a Főtér egyik különleges műsorszámát. Az ExperiDance Production társulat a magyar táncművészetet a kortárs táncelemeivel vegyíti. Érdekesnek hangzik, nem? Az ámulatba ejtő, profizmussal teli látványvilág téged is lenyűgözhet.