Hétfő, augusztus 18., 18 óra

A Tokaj Kereskedőház Zrt. a Magyar Állam tulajdonában lévő nemzeti pincészet. A több mint 300 éves történelmi Tokaji Borvidék, amely 2002 óta az UNESCO Világörökség része, legnagyobb borászataként a magyar borászati tradíció és hagyomány legfőbb őrzője és védelmezője. A Tokaj Kereskedőház több mint félévszázados borászati tapasztalattal rendelkezik, ezáltal mindig is meghatározó szereplője volt Tokaj-Hegyalja életének.

A borászat az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül, amely érintette a vállalat teljes egészét a vállalatirányítástól kezdve, a saját szőlőterületek rekonstrukcióján át, az érlelő hordópark részbeni felújításáig.

A borászati feldolgozás korszerű technológiája méltó a tokaji bor és a Tokaji Borvidék hírnevéhez, összhangban van a Tokaj-hegyaljai hagyomány megőrzésére irányuló törekvésünkkel és biztosítja boraink kiváló minőségét.

Tokaj-Hegyalja egyetlen nemzeti tulajdonban lévő pincészete ma már modern borászati feldolgozó technológiával készíti borait, melyet több mint 30 ország piacaira juttat el.



A boros rendezvények szervezője a
Borvadász Társaság