Luni, 18 august, ora 18:00

Casa de Comerţ „Tokaj” S.A. este o cramă naţională în proprietatea Statului Maghiar. Fiind cea mai mare cramă din regiunea viticolă istorică de Tokaj – regiune având un trecut de peste 300 de ani şi fiind parte a patrimoniului UNESCO din anul 2002 –, este principalul ocrotitor al tradiţiilor enologice maghiare. Obţinând o experienţă de mai bine de un jumătate de secol, joacă un rol determinant în viaţa regiunii Tokaj.

În ultimii ani crama a trecut prin transformări de importanţă majoră, ce au avut consecinţe atât în conducerea întreprinderii, cât şi în reconstrucţia podgoriilor şi în reîmprospătarea parţială a parcului de butoaie de maturaţie.

Tehnologia modernă actuală a prelucrării este demnă de renumele vinului de Tokaj, de renumele întregii regiuni viticole, armonizează cu aspiraţiile noastre de păstrare a tradiţiilor şi asigură calitatea deosebită a vinurilor noastre.

Azi singura cramă în propriete naţională a regiunii Tokaj deja îşi produce vinurile cu tehnologiile cele mai recente, iar buteliile caracteristice de Tokaj le putem întâlni în peste 30 de ţări.



Organizatori:
Borvadász Társaság