megtobbszorozodtekCsütörtöktől, augusztus 18-tól megtöbbszörözte programjait a Kolozsvári Magyar Napok. Mától pezseg a Farkas utca és kezdetét vette a XIII. Szent István-napi Néptánctalálkozó is. Egy kis csemegézés a mai programból: 10 órától rajtolnak a családos- és gyerekprogramok a Romkertben , 11 órától pedig Farkas utcai fesztiválutca megnyitására kerül sor. 13 és 14 órától csoportos tárlatvezetést indítanak a Román Országos Levéltárban. 15 órától folytatódnak a Házsongárdi séták, majd 15:30-tól Zomoráné Cseh Márta Örökségünk a rovásírás című könyvbemutatóra várják önöket.

A délután és az este során képbe kerül a zene. A Farkas utcai színpadot a TransylMania együttes avatja fel 18:30-tól, a Főteret pedig ma Charlie rajongói lephetik el, 20 órától.Ma este kerül sor XIII. Szent István-napi Néptánctalálkozó – Égtájak Fesztivál nyitóestjére a Heltai Alapítvány tánctermében és a Heltai Folk-kocsmában.

Kívánunk mindenkinek jó szórakozást a programokhoz.
Értesítjük a sajtó kedves képviselőit és a kolozsvári lakosságot, hogy a mai Stadion (Kolozsvár Aréna) látogatásra a nagy érdeklődésnek köszönhetően, a helyek száma betelt!

http://www.erdely.ma/ajanlo.php?id=98019&cim=kolozsvari_magyar_napok_megtobbszorozott_programok