• Ethno in Transit

    Luni, 15 August 2011 20:00
  • Kistehén

    Luni, 15 August 2011 20:45
  • Benkó Dixieland Band

    Marţi, 16 August 2011 20:00
  • Rúzsa Magdi

    Miercuri, 17 August 2011 20:00
  • Passeggio

    Vineri, 19 August 2011 15:00
  • Charlie

    Joi, 18 August 2011 20:00
  • Kolompos

    Vineri, 19 August 2011 18:00
  • Knock Out

    Vineri, 19 August 2011 20:00
  • Deák Bill Gyula

    Vineri, 19 August 2011 20:30
  • Sorsjáték

    Sâmbătă, 20 August 2011 10:00
  • Karaván Família

    Sâmbătă, 20 August 2011 18:30
  • Filarmonica de Stat "Transilvania" și Opera Maghiară din Cluj

    Sâmbătă, 20 August 2011 20:00
  • Budapest Gypsy Symphony Orchestra

    Duminică, 21 August 2011 20:00

Camerele noastre web

Webkamera 1 Webkamera 2
partnerek_ro
Ce mai coc clujenii? UN GHIVECI URIAŞ pe strada M. Kogălniceanu

Organizatorii Zilelor Maghiare ale Clujului doresc să îndulcească cu un nou program de bun gust seria de manifestări care se vor desfăşura între 15 şi 21 august. Au elaborat şi de această dată cu mare grijă oferta de programe, iar evenimentele gastro-culturale ocupă un loc de cinste în caietul de programe.
În data de 20 august sunteţi invitat la gătitul în aer liber de pe strada M. Kogălniceanu pentru a asista a prezentarea deliciilor locale.Îi aşteptăm pe toţi cei care cunosc cel puţin o mâncare cu specific local, ardelenesc, sau chiar clujean.

Să le arătăm ce avem în traistă! Anul acesta vom organiza Gătitul distractiv cu ajutorul Vostru. Toţi cei care doresc să participe sau sunt interesaţi să aducă ceva din care în ghiveci. Astfel vom găti cel mai mare ghiveci al Clujului, ghiveciul înfrăţirii maghiarilor din Cluj. Cârnaţii necesari vor fi asiguraţi de Spritz Café.

Termenul de înscriere: 15 august 2011

Pentru a vă înscrie contactaţi-l pe Kiss-Budai Tibor:

adresă e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

telefon:
0723 183 266

Dacă mâncarea pe care o preparaţi necesită proceduri speciale, discutaţi în prealabil cu organizatorii pentru o scutire de la regula gătirii la faţa locului.

Organizatorii asigură următoarele:
- cort, mese, scaune, aragaz

Ce trebuie să aducă participanţii:

- materiile prime (carnea va fi însoţită de factura sau bonul de casă care să ateste provenienţa)
- echipamentul necesar pentru preparare şi servire (ceaun, vase, farfurii, tacâmuri etc.)
- trebuie gătite cel puţin zece porţii, care vor fi oferite gratuit vizitatorilor


Poftă de gătit bună!
Organizatorii Zilelor Maghiare ale Clujului