Borutca és borkóstolók a Magyar Napok programjában

A kolozsvári óvárosnak megvan a maga misztikuma, van benne valami megmagyarázhatatlan, már akkor is, ha az ember csak úgy végigsétál a szűk, macskaköves utcákon.

Most képzeljük el, hogy az egyik kis macskaköves utca – a Fogoly utca – a Magyar Napok idejére Borutcává változik, ahol finom és különleges borokat kóstolhatnak az odalátogatók. Mindez pedig nemcsak a képzelet szüleménye, hanem maga a valóság!

Az érdeklődők augusztus 16-22. között látogathatnak el e programhelyszínre, és találkozhatnak több Kárpát-medencei borkülönögeséggel is, amelyeket kiváltható KMN-poharaikban ízlelhetnek meg az arra járók. 

A borstandoknál álló emberek amellett, hogy hozzáértők, nagyon készségesek és bármikor beszélgetnek a kíváncsi kóstolókkal, továbbá bármilyen élethelyzethez vagy ételhez zsigerből ajánlanak legalább kétféle borkülönlegességet.

A Borutca programjai mellett naponta várják az érdeklődőket a borkóstolókra is, melyek programjai – további tudnivalókkal együtt – megtalálhatók a www.magyarnapok.ro oldalon. 

Megosztás:

Leave a Reply