INFORMAŢII UTILE

Prin închirirea unui spaţiu mai mare decât în anii trecuţi dorim să asigurăm PARTICIPAREA NELIMITATĂ a celor interesaţi, încercând să evităm astfel îmbulzeala respectiv înregistrarea anticipată.

Locul desfăşurării degustărilor de vin: Casa Universitarilor – foyer (str. M. Kogălniceanu nr. 3.)

Ora de începere va fi ora 18.00 în fiecare zi. Sala se va deschide la ora 17.30. (Sâmbătă va mai avea loc o degustare şi de la ora 15,00, în acea zi vom deschide porţile la ora 14,30.)

Ocuparea locurilor se va face în ordinea sosirii.

Preţul unei degustări este de 15 lei. Oaspeţii vor primi în schimb un pahar de degustare, pe care-l pot lua acasă după eveniment. Pentru evitarea abuzurilor o persoană va putea cumpăra cel mult 2 pahare.

În cazul participării la mai multe degustări, oaspeţii de fiecare ocazie vor trebui să cumpere pahar.
Paharele de altfel vor putea fi folosite şi la târgul de vin de pe str. Kogălniceanu, unde – pe baza negocierilor cu vânzătorii – servirea se va face doar în pahare de sticlă.

Program
18-24 august 2014
Luni, 18:00 – Casa de comerţ Tokaj (Ungaria)
Marţi, 18:00 – Nachbil, Beltiug
Miercuri, 18:00 – Vinum Partium, Carastelec
Joi, 18:00 – Pivniţa Kaláka, Tokaj (Ungaria)
Vineri, 18:00 – Pivniţa Szentesi József, Etyek-Buda (Ungaria)
Sâmbătă, 15:00 – Mircea Dinescu
Sâmbătă, 18:00 – Crama Szeleshát, Szekszárd (Ungaria)
Duminică, 18:00 – Pivniţa Orsolya, Eger (Ungaria)

Tururi ghidate (În limba maghiară!)

În cadrul târgului de vin de la sfârşitul săptămânii cei interesaţi vor putea participa în fiecare după masă la degustări ghidate în limba română şi maghiară, în cadrul cărora vor putea degusta câte un sort din oferta a 5-6 producători, cu scurte explicaţii. Preţul unui astfel de tur este de 15 lei. Pornire de la standul „Borsarock” la ora 16,00 pentru grupurile de limba română, şi la ora 17,00 pentru grupurile de limba maghiară.
Cursuri

- Centrul Wine-in-Business, singurul reprezentant în ţară al şcolii londoneze Wine and Spirit Education Trust (WSET), în cadrul târgului de vin va ţine scurte degustări pentru cei interesaţi, în cortul instituţiei, începând cu orele 15,00, 16,00 şi 17,00. Cu fiecare ocazie va prezenta vinuri produse dintr-un anume soi. La o degustare vor putea participa 10-12 persoane. Vinurile vor fi prezentate de către Szakács-Orha Imre, primul trainer WSET în România.

INTRAREA GRATUITĂ!

 



Organizatori:
Borvadász Társaság