Vizitați gratuit, cu tur ghidat, muzeele Clujului: o puteți face în cadrul Zilelor Maghiare iar următorul tur e programat peste o oră.

Până în 24 august Muzeul de Artă, Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei, Muzeul de Istorie a UBB, Muzeul de Mineralogie, Muzeul Botanic și Muzeul Zoologic pot fi vizitate gratuit. Zilele Culturale Maghiare includ vizite ghidate în limba română și engleză la expozițiile comemorative dedicate împlinirii a 100 de ani de la izbucnirea primului război mondial, dar nu numai – ghizii vă așteaptă la Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai și la Muzeul de Istorie al Transilvaniei, după următorul program:

Miercuri, 20 august, ora 11 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba română) și ora 13 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Joi, 21 august, ora 11 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română) și ora 14 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba română).

Vineri, 22 august, ora 11 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română și Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba engleză).

Sâmbătă, 23 august, ora 13 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Duminică, 24 august, ora 11 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

http://actualdecluj.ro/vizitati-gratuit-muzeele-clujului-cu-tur-ghidat-care-e-programul-in-cadrul-zilelor-maghiare/